top of page

Lokalisering 

Gode forbindelser

 

Vår adresse er Østre Kullerød 5, 3241 Sandefjord.

I tillegg til at vi ligger nære E-18 som hovedfartsåre, har vi også nær tilknytning til Torp Flyplass og Torp togstasjon. Dette gjør det enkelt å samles på Torp IT.

Vi har flere leietakere som er avhengig av smidig forbindelser fra internasjonale destinasjoner, både med tanke på ansatte og kunder.

Torp IT - sentral beliggenhet

Kontorfellesskapet Torp-IT ligger i Sandefjord på Østre Kullerød. Bygget er lokalisert bare få minutters kjøring fra Sandefjord Lufthavn Torp som har har forbindelser til nasjonale og internasjonale destinasjoner.

Fly

Sandefjord lufthavn AS (TORP Sandefjord lufthavn) er en av Norges største private lufthavner, med et omfattende nasjonalt og internasjonalt rutenett som opereres av bl.a. Widerøe, KLM, Wizz Air, Ryanair og Norwegian, samt charteroperatører.

TORP Sandefjord lufthavn har 54 medarbeidere fordelt på 3 avdelinger; administrasjon, kombinert bakketjeneste, servicesenter og bookingkontor. Vår visjon er å bli favorittflyplassen for alle som bor mellom Asker og Arendal basert på verdiene enkel, tilgjengelig, vennlig og presis.

Ferjer
Nede i sentrum ved havnen går Color Line og Fjordline sine båter til Strømstad med flere avganger daglig. I Larvik, ca. 20 min kjøring fra Torp-IT går Super Speed over til Hirtshals, Danmark, 2 ganger om dagen. Så dersom du venter besøk fra andre landsdeler eller andre land, er mulighetene mange dersom du har kontorfasiliteter på Torp-IT.

Hotell
Nede i sentrum finner du Rica Park Hotell Sandefjord, et førsteklasses kurs- , konferanse-, forretnings- og feriehotell beliggende idyllisk til ved småbåthavnen i Sandefjord.

I kort avstand fra kontorene finner du Torp Hotell som er et hyggelig stoppested både for overnatting og bespisning. Der finner du en koselig kafeteria med lang åpningstid og stor meny. Skal du overnatte – tilbyr de 43 rom.

bottom of page