top of page

Fasiliteter

Gode fasiliteter

 

I våre kontorlokaler på Torp IT i Sandefjord har vi sørget for at du finner fasiliteter som tilrettelegger hverdagen og gjør den enklere. 

Hos oss kan du lade bil, parkere under tak og ta en treningsøkt før dagen starter dersom du ønsker det. 

Vår kantine tilbyr deilig lunsj hver dag med et utvalg av brødmat, salater og varm mat. Her kan du i tillegg til å nyte lunsjen også knytte bekjentskap til andre leietakere på huset! 

Lading EL biler

Torp IT har tilrettelagt for lading av EL biler i forbindelse med vårt garasjeanlegg. 

Bilparkering under tak

Ønsker du å gå tørrskodd til en snøfri bil? Torp IT kan tilby parkering under tak for de leietakerne som ønsker dette. For alle andre finnes det en stor utendørs parkeringsplass til fri bruk. Vi kan også tilby plasser til EL-bil med lading. Ta kontakt med oss for ytterligere detaljer rundt dette

Fellesområder

Det finnes møblerte fellesområder på huset som fritt kan brukes av våre leietakere. Kanskje trenger du et pusterom innimellom og er disse områdene til fri benyttelse. 

Serverrom

Torp-IT kan tilby sikkert overvåket datarom, internett med oppdaterte brannvegger, UPS, osv.
Torp-IT har et moderne bredbåndsnett basert på anerkjent teknologi som gir oss høy driftsikkerhet og stor kapasitet.

Kantine

Torp IT har felles kantine for alle sine leietakere. Kantinen tilbyr salatbar, baguetter og brødmat hver dag. I tillegg serveres det varmretter utvalgte dager Her er det muligheter for å treffe andre leietakere og knytte nye bekjentskaper danne et sosialt miljø.

Resepsjon

Vi har en selvbetjent og effektiv resepsjon hvor besøkende logger seg inn og leietagere får umiddelbar beskjed på mail og telefon.

Sykkelparkering

Det er svært populært å ta sykkelen til jobben. På Torp IT har vi tilrettelagt for at våre leietakere skal kunne sykle til og fra jobb. Vi har låst sykkelparkering i garasjeanlegget. Vi har også garderober med dusj!

Trimrom

Torp-IT har et helt nytt trimrom med det du trenger for å få gjennomført treningsøkten. Her får du muligheten til å gjøre unna dagens økt når det måtte passe deg. Ta kontakt med oss for detaljer.

Solarium

Torp-IT kan tilby solarium til sine leietakere. Det er myntinnkast

Please reload

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

bottom of page