top of page

Om Torp IT

Kontorlokaler til leie i Sandefjord

 

Torp-IT as er et eiendomsselskap som leier ut kontor- og lagerlokaler mellom E-18 og Torp Flyplass i Sandefjord.

Torp-IT har lagt forholdene til rette for effektiv kontordrift i moderne lokaler på Torp i hjertet av Vestfold. Her kan man rekruttere fra hele Vestfold og det er kort vei til flyplassen.

Vi har lagt forholdene til rette for et godt sosialt miljø med felles kantine samt flere møterom tilpasset varierende behov. Teknologisk har vi ett godt utbygget nettverk med høyhastighets-tilknytning til godt sikret data rom i kjelleren i bygget. Via samarbeidspartnere driftes dette effektivt etter høy standard. Det er også en egen brannmur som sikrer datastrømmen til de som ønsker dette enten i bygget eller utenfra…

For dem som ønsker å trene før under eller etter arbeidsdagen, har vi bygget ett nytt innholdsrikt treningssenter med nye delikate garderober og dusjer. De som sykler til jobben er det også en egen sykkel bod for sikker oppbevaring av sykkelen under arbeidsdagen. Det er også ett nytt og moderne solarium på Torp-IT.

Torp-IT har i tillegg gjort gode avtaler med en rekke relevante leverandører av mobiltelefoni, vaktmestertjenester, kontor, data og kantine. I tillegg tar vi oss av brøyting, vask osv i både fellesarealer og i leietakers arealer.

Alle lokaler kan tilpasses leietakers behov etter størrelse og utforming, og de kan lett endres med våre modul systemer. Alle som leier på Torp-IT parkerer gratis – og det er nok P-plasser.

Ta kontakt – du blir overrasket hvor effektivt man kan drive på Torp-IT. Dere tar dere av kjernekompetansen og det primære plassbehovet, og Torp-IT sørger for resten.

bottom of page