top of page

Leietakere

Vi tilrettelegger for våre leietakere

 

Vi har ledige kontorer på vårt kontorhotell. Kontorene er møblerte for en person med tilgang til felles møterom, kjøkkenkrok og toaletter.

Øvrige fellesarealer på grunnplan som kantine, resepsjon, møteromsfløy, trimrom, m.m. er også tilgjengelig.

Vi har ledige kontorer fra 2-3 personer og opp til ca. 50 personer. Kontorene kan innredes iht leietakers ønsker og behov.

Screenshot 2023-06-13 at 10.52.36.png

Inforte

Inforte AS leverer tjenester på IT-systemer som hjelper din virksomhet med samhandling og informasjonsdeling, både internt og eksternt. Våre erfarne konsulenter skreddersyr og drifter løsninger etter dine behov, og kan gjøre disse tilgjengelig for både PC, web, smarttelefon og nettbrett. Vi baserer oss på solid programvare fra IBM, som bl.a. Lotus Notes/Domino og IBM Connections. 

TorpConsulting.jpg

Torp Consulting

Torp Consulting as er et nyetablert konsulentmiljø med hovedkontor i Sandefjord. Vi er flere meget erfarne rådgivere, hvor alle har lang erfaring fra HR-feltet med både operativt arbeid og ledelse. Vi har jobbet i både privat og offentlig sektor, etablert selskaper samt vært del av konsernledelser i store internasjonale konsern.

globalConnect.JPG

GlobalConnect

GlobalConnect sammenkobler mennesker og virksomheter. Vår digitale infrastruktur gjør det mulig for bedrifter, organisasjoner og hele samfunn å fungere og utvikles i en stadig mer teknologisk virkelighet. Vi streber etter å forenkle det kompliserte og vi lever for vårt kundeløfte – å være en leverandør som det er enkelt å arbeide med. Vi gjør visjoner til virkelighet. 

Gurusoft-Color-logo-transparent.png

Gurusoft

Gurusoft AS utvikler programvareløsninger i nettskyen. Vi er fagfolk på netthandel, integrasjoner, rapportløsninger, energioptimalisering og VA. Vi integrerer med bakenforliggende systemer og sørger for digitalisering av våre kunders verdikjede der eksterne brukere får tilgang til informasjon og funksjoner som i dag kun er tilgjengelig i interne systemer. Vi snakker her digitalisering og selvbetjening gjennom automatisering og integrasjoner.

Screenshot 2023-06-13 at 09.48.24.png

Multicase

Multicase Norge AS utvikler og implementerer forretningssystem og netthandel spesielt utviklet for handelsbedrifter.

Screenshot 2023-10-12 at 13.42.03.png

NEO / Hyspex

Norsk Elektro Optikk er det største uavhengige forsknings- og utviklingsorganisasjon innen elektrooptikk fagfeltet i Norge, og har i tillegg etablert seg som en produsent av avanserte elektro optiske produkter for et internasjonalt marked.

Endress_edited.jpg

Endress + Hauser

Endress+Hauser AS er 100 % eid av Endress+Hauser International Holding AG i Sveits. Vårt hovedkontor ligger på Tranby i Lier kommune, i tillegg har vi to strategisk plasserte avdelingskontorer i Sandefjord og Bergen. Selskapets oppgave er å drive import, markedsføring, salg og service av måleutstyr og målesystemer, rådgivning og konsulentvirksomhet innen automatisering og måleteknikk.
Kvalitetsstyringssystemet skal oppfattes som en bekreftelse på vår evne og vilje til å oppfylle våre kunders krav og forventninger, samt å befeste vår posisjon i det norske markedet.

download.jpeg

Komplett Group

Komplett Group er en ledende europeisk netthandelsaktør med 16 nettbutikker. Komplett Group har 800 ansatte og hovedkontor i Sandefjord. 

Screenshot 2023-06-13 at 09.53.10.png

Allegro

Allegro er et strategisk kreativt byrå med et stort digitalt avtrykk. Vårt mål er å skape resultater og begeistring. Vi har to kontorer, ett i Tønsberg og ett i Sandefjord. Vår styrke er at vi har en 360 graders markedskompetanse hvor vi mikser grundig og langsiktig strategisk tenkning med en stor dose kreativitet. 

Truber_logo.gif

Truber Advokatfirma

Advokatfirmaet Truber AS bistår næringsdrivende og privatpersoner med rådgivning knyttet til økonomiske og juridiske utfordringer. Vår erfaring er at de beste resultater oppnås i en tett dialog med berørte interessenter, men vi er også beredt på å bringe saker frem til rettslig avgjørelse når vi i samråd med kunden finner det formålstjenlig.

online4u-logo-2013.png

Online4u

Online4u er en ISP med fokus på bedriftsmarkedet. Selskapet består av ansatte med lang og solid erfaring innen bransjen. Vår "enkle" visjon er å levere forretningskritiske ISP tjenester med høy kvalitet. Våre kunder skal oppleve oss som kunderelaterte, profesjonelle og tilstede.

Logo Yrkeskompetanse.png

Servicenæringens Yrkeskompetanse

Servicenæringens Yrkeskompetanse er opplæringskontoret for servicefagene i Vestfold, og ble etablert i 1996. Vi er en forening som eies av medlemsbedriftene fra ulike servicebransjer i næringslivet. 

Screenshot 2023-06-13 at 10.58.48.png

Riverty

Riverty leverer profesjonelle finansielle tjenester til både anerkjente internasjonale merkevarer, og respekterte lokale bedrifter – slik at de kan fokusere på sin egen kjernevirksomhet. I Sandefjord på Torp har vi et kundesenter for finansielle tjenester som betjener klienter innen bransjene e-handel, media, helsekost og energi. Der er det ca 20 ansatte, fordelt på tre team; Team Kundeservice, Team Schibsted og Team AfterPay.

yorpOkonomi.png

Torp Økonomi

Torp Økonomi er et autorisert regnskapsbyrå som ble stiftet i 2007. Vi benytter moderne elektroniske løsninger, hvor kunden selv kan velge nivået på automatisering, innsyn og rapportering.  Foruten regnskapsføring og lønn bistår vi våre kunder med økonomisk rådgivning.  Våre kunder spenner fra små holdingselskap til middels store virksomheter.  I noen tilfeller velger kunden at vi tar oss av transaksjonsstrømmen og rapporterer grunndata til økonomisjef, mens andre velger at Torp Økonomi er økonomisjefen de leier inn ved behov.

terki.jpg

Terki

Terki AS - Norwegian technology company established in 2002. High competence with engineers in computer science. Consultants and software development Working with small and large company, developing complex long-term solutions. Tailormade solutions and own products.

Proplan.png

ProPlan

Proplan AS er et softwareselskap med lang erfaring som forhandler av markedsledende administrativ programvare. Siden starten i 1991 har vi utviklet oss til å bli en trygg og solid leverandør til små- og mellomstore bedrifter i Norge.

download (1).jpeg

Alcadon

Alcadon AS ble etablert i 1988 og er en av Skandinavias ledende leverandører av produkter og løsninger til data- og bredbåndsnett. Våre kunder er tele- og bredbåndsoperatører, energiverk, installatører og entreprenører. Alcadon har i Norge kontorer i Oslo, Sandefjord, Hamar, Bergen og Mosjøen . Våre serviceinnstilte og velkvalifiserte medarbeidere har alle fokus på kunden og deres behov. CableCom AS ble en del av Alcadon i 2018. Alcadon AS er en del av Alcadon Group AB som har ca 70 ansatte, en omsetning på ca SEK 600 mill og er børsnotert i Stockholm.

bottom of page