top of page

Leietakere

Vi tilrettelegger for våre leietakere

 

Vi har ledige kontorer på vårt kontorhotell. Kontorene er møblerte for en person med tilgang til felles møterom, kjøkkenkrok og toaletter.

Øvrige fellesarealer på grunnplan som kantine, resepsjon, møteromsfløy, trimrom, m.m. er også tilgjengelig.

Vi har ledige kontorer fra 2-3 personer og opp til ca. 50 personer. Kontorene kan innredes iht leietakers ønsker og behov.

Screenshot 2023-06-13 at 10.52.36.png

Inforte

Inforte AS leverer tjenester på IT-systemer som hjelper din virksomhet med samhandling og informasjonsdeling, både internt og eksternt. Våre erfarne konsulenter skreddersyr og drifter løsninger etter dine behov, og kan gjøre disse tilgjengelig for både PC, web, smarttelefon og nettbrett. Vi baserer oss på solid programvare fra IBM, som bl.a. Lotus Notes/Domino og IBM Connections. 

TorpConsulting_logo.png

Torp Consulting

Torp Consulting er et rekrutterings- og rådgivningsselskap med dedikerte, engasjerte og erfarne rådgivere med solid bakgrunn fra næringslivet. Vi er spesialister på rekruttering og search, og jobber hver dag for å være det naturlige førstevalget for virksomheter som trenger hjelp til dette. Dette gjenspeiles i vår visjon: Vi skal være bedre!

globalConnect.JPG

GlobalConnect

GlobalConnect sammenkobler mennesker og virksomheter. Vår digitale infrastruktur gjør det mulig for bedrifter, organisasjoner og hele samfunn å fungere og utvikles i en stadig mer teknologisk virkelighet. Vi streber etter å forenkle det kompliserte og vi lever for vårt kundeløfte – å være en leverandør som det er enkelt å arbeide med. Vi gjør visjoner til virkelighet. 

Gurusoft-Color-logo-transparent.png

Gurusoft

Gurusoft AS utvikler programvareløsninger i nettskyen. Vi er fagfolk på netthandel, integrasjoner, rapportløsninger, energioptimalisering og VA. Vi integrerer med bakenforliggende systemer og sørger for digitalisering av våre kunders verdikjede der eksterne brukere får tilgang til informasjon og funksjoner som i dag kun er tilgjengelig i interne systemer. Vi snakker her digitalisering og selvbetjening gjennom automatisering og integrasjoner.

Screenshot 2023-06-13 at 09.48.24.png

Multicase

Multicase Norge AS utvikler og implementerer forretningssystem og netthandel spesielt utviklet for handelsbedrifter.

Screenshot 2023-10-12 at 13.42.03.png

NEO / Hyspex

Norsk Elektro Optikk er det største uavhengige forsknings- og utviklingsorganisasjon innen elektrooptikk fagfeltet i Norge, og har i tillegg etablert seg som en produsent av avanserte elektro optiske produkter for et internasjonalt marked.

Endress_edited.jpg

Endress + Hauser

Endress+Hauser AS er 100 % eid av Endress+Hauser International Holding AG i Sveits. Vårt hovedkontor ligger på Tranby i Lier kommune, i tillegg har vi to strategisk plasserte avdelingskontorer i Sandefjord og Bergen. Selskapets oppgave er å drive import, markedsføring, salg og service av måleutstyr og målesystemer, rådgivning og konsulentvirksomhet innen automatisering og måleteknikk.
Kvalitetsstyringssystemet skal oppfattes som en bekreftelse på vår evne og vilje til å oppfylle våre kunders krav og forventninger, samt å befeste vår posisjon i det norske markedet.

download.jpeg

Komplett Group

Komplett Group er en ledende europeisk netthandelsaktør med 16 nettbutikker. Komplett Group har 800 ansatte og hovedkontor i Sandefjord. 

Screenshot 2023-06-13 at 09.53.10.png

Allegro

Allegro  et strategisk kreativt byrå med et stort digitalt avtrykk. Vårt mål er å skape resultater og begeistring. Vi har to kontorer, ett i Tønsberg og ett i Sandefjord. Vår styrke er at vi har en 360-graders markedskompetanse hvor vi mikser grundig og langsiktig strategisk tenkning med en stor dose kreativitet. 

Truber_logo.gif

Truber Advokatfirma

Advokatfirmaet Truber AS bistår næringsdrivende og privatpersoner med rådgivning knyttet til økonomiske og juridiske utfordringer. Vår erfaring er at de beste resultater oppnås i en tett dialog med berørte interessenter, men vi er også beredt på å bringe saker frem til rettslig avgjørelse når vi i samråd med kunden finner det formålstjenlig.

online4u-logo-2013.png

Online4u

Online4u er en ISP med fokus på bedriftsmarkedet. Selskapet består av ansatte med lang og solid erfaring innen bransjen. Vår "enkle" visjon er å levere forretningskritiske ISP tjenester med høy kvalitet. Våre kunder skal oppleve oss som kunderelaterte, profesjonelle og tilstede.

Logo Yrkeskompetanse.png

Servicenæringens Yrkeskompetanse

Servicenæringens Yrkeskompetanse er opplæringskontoret for servicefagene i Vestfold, og ble etablert i 1996. Dette er en forening som eies av medlemsbedriftene fra ulike servicebransjer i næringslivet. 

Screenshot 2023-06-13 at 10.58.48.png

Riverty

Riverty leverer profesjonelle finansielle tjenester til både anerkjente internasjonale merkevarer, og respekterte lokale bedrifter – slik at de kan fokusere på sin egen kjernevirksomhet. I Sandefjord på Torp har vi et kundesenter for finansielle tjenester som betjener klienter innen bransjene e-handel, media, helsekost og energi. Der er det ca 20 ansatte, fordelt på tre team; Team Kundeservice, Team Schibsted og Team AfterPay.

yorpOkonomi.png

Torp Økonomi

Torp Økonomi er et autorisert regnskapsbyrå som ble stiftet i 2007. Vi benytter moderne elektroniske løsninger, hvor kunden selv kan velge nivået på automatisering, innsyn og rapportering.  Foruten regnskapsføring og lønn bistår vi våre kunder med økonomisk rådgivning.  Våre kunder spenner fra små holdingselskap til middels store virksomheter.  I noen tilfeller velger kunden at vi tar oss av transaksjonsstrømmen og rapporterer grunndata til økonomisjef, mens andre velger at Torp Økonomi er økonomisjefen de leier inn ved behov.

TERKI.png

Terki

Terki AS  norsk teknologiselskap grunnlagt i 2002. Vi har dataingeniører med sterk faglig bakgrunn og lang erfaring. Vi har programvareutviklere som typisk jobber med større selskaper og utvikler avanserte løsninger som står seg over tid. Vi jobber både med spesialløsninger for kunder og egne produkter.

Proplan.png

ProPlan

Proplan AS er et softwareselskap med lang erfaring som forhandler av markedsledende administrativ programvare. Siden starten i 1991 har vi utviklet oss til å bli en trygg og solid leverandør til små- og mellomstore bedrifter i Norge.

download (1).jpeg

Alcadon

Alcadon AS ble etablert i 1988 og er en av Skandinavias ledende leverandører av produkter og løsninger til data- og bredbåndsnett. Våre kunder er tele- og bredbåndsoperatører, energiverk, installatører og entreprenører. Alcadon har i Norge kontorer i Oslo, Sandefjord, Hamar, Bergen og Mosjøen . Våre serviceinnstilte og velkvalifiserte medarbeidere har alle fokus på kunden og deres behov. CableCom AS ble en del av Alcadon i 2018. Alcadon AS er en del av Alcadon Group AB som har ca 70 ansatte, en omsetning på ca SEK 600 mill og er børsnotert i Stockholm.

twoday-wordmark-RGB_BLACK.jpg

twoday

twoday utvikler hver dag  nyttige løsninger som gjør folks hverdag litt enklere. Fra å spare tid og ressurser til å forbedre resultater.  Mer enn 8000 kunder stoler på at twoday hjelper dem på deres reise.

twodays formål:

twoday – We create a better tomorrow through technology

esmart.png

eSmart Systems

eSmart Systems er ledende leverandør av AI-drevne tjenester og løsninger for inspeksjon og vedlikehold av kritisk energi-infrastruktur (strømnettet). Selskapets løsninger fremskaffer data og tilstandsinformasjon av høy kvalitet for inspeksjon av kraftlinjer og trafostasjoner/nettstasjoner/kabelskap som gir grunnlag for vedlikeholdsprogrammer, reparasjons- og investeringsbeslutninger.  Vi støtter kraftforsyningsselskaper globalt for å redusere inspeksjonskostnader, forbedre sikkerheten og forlenge levetiden.

itech_orginal_logo_epost.png

Itech

Vetaks-Logo-v1-Pantone5497.png

VETAKS

VETAKS – Vestfold, Telemark og Agder Kontrollutvalgssekretariat IKS, er et interkommunalt selskap etter IKS-loven. Våre eiere er 34 kommuner og 3 fylkeskommuner i Vestfold, Telemark og Agder.

Formålet med selskapet er å utøve sekretariatsfunksjon for deltakernes kontrollutvalg, slik det fremgår av kommuneloven og forskrifter om kontrollutvalg. Selskapet kan også utføre oppdrag for andre kommuner og fylkeskommuner.

bottom of page