top of page

Lokaler til leie

Toppetasje på Torp-IT til leie!

 

Nå er det endelig en mulighet til å sikre seg vår representative toppetasje sentralt beliggende ved E18 og kun 5 minutter fra Torp Sandefjord Lufthavn.

 

Kontorene passer for opptil 20 personer.

Du har nå muligheten til å leie toppetasje på Torp-IT!

Inviterer til samhandling og kommunikasjon

Lyse, trivelige og effektive kontorer venter på deg og dine kunder. Moderne innredet med mye glass og gjennomlys, og med en fleksibel miks av åpne landskap med mingleområder og cellekontorer/stillerom. Her er alt tilrettelagt for såvel tradisjonell kontorjobbing som uformell kommunikasjon på tvers av avdelinger og fagområder. Og på solskinnsdager kan solen nytes fra egen terrasse.

Kreativ miks av bedrifter

Torp-IT har fellesressurser, som bl.a. består av resepsjon, kantine, 6 felles møterom, trimrom, rikelig med parkering, ladestasjoner for el-bil m.m. Kantinen tilbyr deilig lunsj med et utvalg av brødmat, salater og varmretter. Lunsjen fungerer også som et uformelt møtested hvor man lett kommer i kontakt med andre leietakere på huset. Flere av bedriftene her har også gjensidig nyttige kundeforhold.   

Flere ledige arealer

Per i dag har Torp-IT også to andre, mindre arealer ledige. Disse passer perfekt for små bedrifter eller «start-ups» med 3–6 personer. Er man av den sosiale typen, kan man hente ut mye kompetanse fra omkringliggende firmaer!

Enklere hverdag

Vårt konsept er at du skal få økt frihet til å fokusere på din bedrift og verdiskaping, gjennom at vi tar oss av drift av lokaler, datanett, resepsjon (inkl posttjeneste, m.m.), snømåking, gressklipping osv.

For ytterligere informasjon, ta kontakt i dag med Roy W Furulund tlf 90677707 eller post@torp-it.no

bottom of page