top of page

Leietakere

Vi tilrettelegger for våre leietakere

 

Vi har ledige kontorer på vårt kontorhotell. Kontorene er møblerte for en person med tilgang til felles møterom, kjøkkenkrok og toaletter.

Øvrige fellesarealer på grunnplan som kantine, resepsjon, møteromsfløy, trimrom, m.m. er også tilgjengelig.

Vi har ledige kontorer fra 2-3 personer og opp til ca. 50 personer. Kontorene kan innredes iht leietakers ønsker og behov.

alcadon.JPG
globalConnect.JPG
terki-300x142.png
arvato.JPG
tessta.JPG
arvato.JPG

Komplett Group

Komplett Group er en ledende europeisk netthandelsaktør med 16 nettbutikker. Komplett Group har 800 ansatte og hovedkontor i Sandefjord. 

Gurusoft

Gurusoft AS utvikler programvareløsninger i nettskyen. Vi er fagfolk på netthandel, integrasjoner, rapportløsninger, energioptimalisering og VA. Vi integrerer med bakenforliggende systemer og sørger for digitalisering av våre kunders verdikjede der eksterne brukere får tilgang til informasjon og funksjoner som i dag kun er tilgjengelig i interne systemer. Vi snakker her digitalisering og selvbetjening gjennom automatisering og integrasjoner.

Torp Økonomi

Torp Økonomi AS er et autorisert regnskapsbyrå.  Selskapet ble stiftet i 2007, og i dag er vi ca 10 ansatte hvor flesteparten er autoriserte regnskapsførere.  Vi benytter moderne elektroniske løsninger, hvor kunden selv kan velge nivået på automatisering, innsyn og rapportering.  Foruten regnskapsføring og lønn så bistår vi våre kunder med økonomisk rådgivning.  Våre kunder spenner fra små holdingselskap til middels store virksomheter.  I noen tilfeller velger kunden at vi tar oss av transaksjonsstrømmen og rapporterer grunndata til økonomisjef, mens andre velger at Torp Økonomi er økonomisjefen de leier inn ved behov.

Multicase Norge

Multicase Norge AS utvikler og implementerer forretningssystem og netthandel spesielt utviklet for handelsbedrifter.

Allegro

Allegro er et strategisk kreativt byrå med et stort digitalt avtrykk. Vårt mål er å skape resultater og begeistring. Vi har to kontorer, ett i Tønsberg og ett i Sandefjord. Vår styrke er at vi har en 360 graders markedskompetanse hvor vi mikser grundig og langsiktig strategisk tenkning med en stor dose kreativitet. 

Alcadon

Alcadon AS ble etablert i 1988. Alcadon en av Skandinavias ledende leverandører av produkter og løsninger til data- og bredbåndsnett. Våre kunder er tele- og bredbåndsoperatører, energiverk, installatører og entreprenører. Alcadon har i Norge kontorer i Oslo, Sandefjord, Hamar, Bergen og Mosjøen . Det er i dag 16 serviceinnstilte og velkvalifiserte medarbeidere i Alcadon, som alle har fokus på kunden og kundes behov. CableCom as ble en del av Alcadon i 2018. Alcadon AS er en del av Alcadon Group AB som har ca 70 ansatte, en omsetning på ca SEK 600 mill og er børsnotert i Stockholm.

Torp Consulting

Torp Consulting as er et nyetablert konsulentmiljø med hovedkontor i Sandefjord. Vi er flere meget erfarne rådgivere, hvor alle har lang erfaring fra HR-feltet med både operativt arbeid og ledelse. Vi har jobbet i både privat og offentlig sektor, etablert selskaper samt vært del av konsernledelser i store internasjonale konsern.

September BI

September BI AS er et kompetansesenter for datavarehus og business intelligence innen retail. Våre medarbeidere har lang fartstid innen design, utvikling og implementering av komplekse ERP, POS og BI løsninger levert til ledende retailere i skandinavia. September BI AS ble etablert i 2010 og er eiet av medarbeidere og styreleder.

Inforte

Inforte AS leverer tjenester på IT-systemer som hjelper din virksomhet med samhandling og informasjonsdeling, både internt og eksternt. Våre erfarne konsulenter skreddersyr og drifter løsninger etter dine behov, og kan gjøre disse tilgjengelig for både PC, web, smarttelefon og nettbrett. Vi baserer oss på solid programvare fra IBM, som bl.a. Lotus Notes/Domino og IBM Connections. 

Online4u

Online4u er en ISP med fokus på bedriftsmarkedet. Selskapet består av ansatte med lang og solid erfaring innen bransjen. Vår "enkle" visjon er å levere forretningskritiske ISP tjenester med høy kvalitet. Våre kunder skal oppleve oss som kunderelaterte, profesjonelle og tilstede.

Advokatfirmaet Truber

Advokatfirmaet Truber AS bistår næringsdrivende og privatpersoner med rådgivning knyttet til økonomiske og juridiske utfordringer. Vår erfaring er at de beste resultater oppnås i en tett dialog med berørte interessenter, men vi er også beredt på å bringe saker frem til rettslig avgjørelse når vi i samråd med kunden finner det formålstjenlig.

Globalconnect

GlobalConnect er et ledende tech- og telecomselskap i Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger fra jord til sky. Løsningene er basert på egen infrastruktur bestående av et 42.000 kilometer langt fibernettverk og 18.000 kvadratmeter datasenter.

GlobalConnect har 24.000 bedriftskunder og dekker alle sektorer – fra små og mellomstore bedrifter til offentlig sektor og multinasjonale selskaper. I Norge har GlobalConnect også 83.000 privatkunder gjennom den heleide merkevaren Homenet.

Med EQT Infrastructure som eier, har GlobalConnect lansert en ambisiøs vekststrategi, som inkluderer investeringer i ny infrastruktur, lagring og oursourcing, samhandlingsløsninger, intelligent automatisering og sikkerhetsløsninger. 

GlobalConnect har over 900 ansatte og hadde en omsetning på ca. NOK 3,3 milliarder i 2018. Selskapet har hovedkontor på Fornebu og i København.

Proplan

Proplan AS er et softwareselskap med lang erfaring som forhandler av markedsledende administrativ programvare. Siden starten i 1991 har vi utviklet oss til å bli en trygg og solid leverandør til små- og mellomstore bedrifter i Norge.

Endress+Hauser

Endress+Hauser AS er 100% eid av Endress+Hauser International Holding AG i Sveits. Vårt hovedkontor ligger på Tranby i Lier kommune, i tillegg har vi to strategisk plasserte avdelingskontorer i Sandefjord og Bergen. Selskapets oppgave er å drive import, markedsføring, salg og service av måleutstyr og målesystemer, rådgivning og konsulentvirksomhet innen automatisering og måleteknikk.
Kvalitetsstyringssystemet skal oppfattes som en bekreftelse på vår evne og vilje til å oppfylle våre kunders krav og forventninger, samt å befeste vår posisjon i det norske markedet.

Servicenæringens Yrkeskompetanse

Servicenæringens Yrkeskompetanse er opplæringskontoret for servicefagene i Vestfold, og ble etablert i 1996. Vi er en forening som eies av medlemsbedriftene fra ulike servicebransjer i næringslivet. 

NEO / Hyspex

Norsk Elektro Optikk er det største uavhengige forsknings- og utviklingsorganisasjon innen elektrooptikk fagfeltet i Norge, og har i tillegg etablert seg som en produsent av avanserte elektro optiske produkter for et internasjonalt marked.

XWEAR

XWEAR AS er produsent og importør av tekstilvarer – fortrinnsvis til  kjeder og større butikkenheter i skandinavia.  Vi har også XWEAR.NO hvor både konsumenter og bedrifter handler spesialstrømper og lettere tekstiler og undertøy til differensierte priser. 

Terki

Terki AS - Norwegian technology company established in 2002. High competence with engineers in computer science. Consultants and software development Working with small and large company, developing complex long-term solutions. Tailormade solutions and own products.

Gustav Käser Training International AS

Gustav Käser Training International AS trener mennesker innen salg, ledelse, kommunikasjon og teamutvikling.

Trenerne er sertifiserte på profilanalyseverktøyet Insights Discovery. Vi finnes i 32 land har vært etablert i Norge siden 1987.

Varehandelakademiet

Varehandelakademiet skal være en ledende og foretrukket leverandør av erfaringsbaserte kompetanseaktiviteter i varehandelen.
Vi skal gi medarbeidere og ledere spesifikk og erfaringsbasert kompetanse og ferdigheter.

PCK

Vår virksomhet ble etablert i 2005. Utgangspunktet var å lage et enkelt og effektivt butikkdatasystem på en moderne softwareplattform. I dag har Pckasse mer enn 4000 tusen brukere og benyttes i de fleste bransjer innen handel, behandling og servering.

Arvato Bertelsmann

​Arvato Financial Solutions leverer profesjonelle finansielle tjenester til både anerkjente internasjonale merkevarer, og respekterte lokale bedrifter – slik at de kan fokusere på deres egen kjernevirksomhet. Våre tjenester omhandler kontantstrøm i alle deler av kundens livssyklus: fra risikovurdering og svindelhåndtering til betaling, faktureringstjenester og inkasso. Blant våre ansatte finner du 7500 anerkjente og pålitelige medarbeidere innen IT, analyse, finans og jus, som alle jobber mot et felles mål: Å sørge for at kundens kredittstyring skjer enkelt og effektivt, og resulterer i bedre finansielle resultater. Arvato Financial Solutions – Your backbone for growth.

Tessta

​Landsdekkende totalentreprenør Telekom

           … Vi strekker oss lengst!...

Arvato Financial Solutions

Arvato Financial Solutions leverer profesjonelle finansielle tjenester til både anerkjente internasjonale merkevarer, og respekterte lokale bedrifter – slik at de kan fokusere på deres egen kjernevirksomhet. Våre tjenester omhandler kontantstrøm i alle deler av kundens livssyklus: fra risikovurdering og svindelhåndtering til betaling, faktureringstjenester og inkasso. Vi har 7500 ansatte som alle jobber mot et felles mål: Å sørge for at kundens kredittstyring skjer enkelt og effektivt, og resulterer i bedre finansielle resultater.

 

I Sandefjord på Torp har vi et kundesenter for finansielle tjenester som betjener klienter innen bransjene e-handel, media, helsekost og energi. Der er det ca 20 ansatte, fordelt på tre team; Team Kundeservice, Team Schibsted og Team AfterPay.

r elementet om? Hva gjør det interessant? Skriv en fengende beskrivelse for å fange besøkendes oppmerksomhet..

Please reload

bottom of page